Hoek Madame Curiepad - Hintzenstraat ongenummer

6216ES Maastricht (NL)

Prijs € 0,- k.k.

AANKONDIGING VERKOOP BIJ OPENBARE NOTARIËLE INSCHRIJVING VAN ONROEREND GOED MET MAATSCHAPPELIJKE BESTEMMING.

Kenmerken  
   

Dit VRIJSTAANDE PAND, voorheen schoolgebouw uit 1999, op een perceel van circa 13 are en 55 centiare (nb: voorlopige perceelsvorming), heeft een vloeroppervlak van ca. 327m2. Het pand is traditioneel gebouwd in spouw gemetselde muren, houten en kunststof kozijnen met dubbel glas, vloeren van beton met novilon. Dakconstructie is van beton en gedekt met bitumen. Het object is voorzien van centrale verwarming en geheel geïsoleerd. Het object is voorzien van screens en aan de buitenzijde is een hekwerk geplaatst.

Gelegen vlakbij Winkelcentrum Brusselse Poort.

De bestemming is MAATSCHAPPELIJKE DOELEINDEN. Verkoop geschiedt onder deze bestemming. Voorbehouden zijn, in kader van deze verkoopprocedure, waarbij door een gegadigde een onherroepelijke bieding dient te worden uitgebracht, niet mogelijk.

Brochure met verkoopinformatie en -voorwaarden en biedingsformulier is beschikbaar.  In de brochure zijn tevens de vaste data en tijdsbestekken m.b.t. bezichtigingsmogelijkheden opgenomen. 

Gegadigden worden geadviseerd zich nu reeds per mail bij ons kantoor aan te melden. Zodat wij de informatie bij volledig zijn kunnen toezenden. 

Gegadigden die zich reeds bij verkoper, De Gemeente Maastricht, hebben aangemeld, zijn reeds bij ons geregistreerd.

 

 

 

 

http://gnmmakelaardij.nl/aanbod/details/Maastricht-Hoek-Madame-Curiepad--Hintzenstraat-ongenummer/

Foto's van Hoek Madame Curiepad - Hintzenstraat ongenummer, 6216ES Maastricht (NL)