Plaatsen scheiden met een komma, of leeg laten voor 'alle plaatsen'.

Haspengouw 476227RM Maastricht (NL)

Prijs op aanvraag
IN STADSDEEL HEER,IN PRIJS VERLAAGD
EENVOUDIG WOONHUIS MET OVERIGE OPSTALLEN OP EEN PERCEEL VAN 1585M2, EEN HER-ONTWIKKELINGSOBJECT
Kenmerken  
Alle objectkenmerken en voorwaarden  Zie Informatiebrochure 

Dit vooroorlogse eenvoudige WOONHUIS, dat later is uitgebreid met een verdieping, alsmede, garageruimte en diverse opstallen, voorheen in gebruik voor stallingsruimte van paarden, biedt voor degene die in de gelegenheid is tot herontwikkeling, diverse mogelijkheden.

Het complexis gelegen in de wijk Heer, dicht bij voorzieningen (winkels/scholen/medische sector etc), alsmede Universiteit, Academisch Ziekenhuis, Mecc en de A2.

Levering geschiedt in huidige staat, doch de woning is geheel ontruimd. Uitstekend object voor diegene die ruimte zoekt, en wil investeren in een belegging bij herontwikkeling.

Het bestemmingsplan Heer-Scharn is van toepassing. Op het perceel rust nog de bestemming Agrarisch.  Gegadigden staat het vrij om, geheel vrijblijvend, via een aanvraag principe-besluit bij de Gemeente een andere bestemming dan huidig aan te vragen.

Zonder eigen middelen onnodig te reflecteren.

 

Voor uitgebreide informatie, inclusief de verkoopvoorwaarden, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de brochure die op aanvraag per mail aan u kan worden toegezonden.

Bezichtigingen geschieden op gemaakte afspraken vooraf met de makelaar.

 

 

    NVM GNM Makelaardij is lid van, of gecertificeerd door de volgende instanties: