Plaatsen scheiden met een komma, of leeg laten voor 'alle plaatsen'.

Bogaardenstraat 40B6211SP Maastricht (NL)

Prijs
€ 0,- k.k.
VERKOOP BIJ OPENBARE INSCHRIJVING VAN MONUMENTAAL COMPLEX IN HARTJE CENTRUM MAASTRICHT 
 
Dit COMPLEX, bouwperioden resp. ca. 17e eeuws en 19e eeuws, bestaande uit een 2-tal met elkaar verbonden Monumentale gebouwen, bestraat buitenterrein met parkeervoorziening, laatstelijk in gebruik door Lumiere als Filmhuis, wordt verkocht in de huidige staat leeg en ontruimd. De brochure met verkoopinformatie en -verkoopvoorwaarden, en relevante informatie, is op aanvraag per mail beschikbaar.

NB: WIJZIGING OPENING ENVELOPPEN EN SLUITING INSCHRIJVING: INFORMATIE VOLGT  Brochure wordt eerst dan verzonden, als alle actuele informatie hierin verwerkt is. Gegadigden kunnen zich wel alvast per mail aanmelden.

 Schriftelijke biedingen, voorzien van alle gevraagde gegevens in een gesloten envelop, dienen uiterlijk ter zitting (nb. volgt z.s.m.) bij Huenges Wajer & Joosten Notarissen, Wethouder Vrankenstraat 21, 6227 CJ Maastricht, te zijn/worden ingeleverd.

Opening van de enveloppen met biedingen ten kantore van voornoemde notaris, (toegankelijk voor degenen, die een schriftelijk bod hebben ingeleverd bij voormeld kantoor),: op nog nader te vermelden datum en tijdstip.

Verkoper behoudt zich het recht van beraad en gunning voor, zoals omschreven in de aanbiedingsbrochure. Koper conformeert zich door invulling biedingsformulier aan de door verkoper gestelde condities.

In verband met de aard en de grootte van het complex, alsmede het (tijdelijk) gebruik is er geen vrije toegang mogelijk. Tijdens de rondleidingen is het gebouw niet tussentijds te betreden.

Gegadigden voor een bezichtiging, dienen zich per mail vooraf aan te melden met vermelding van naam, adres en telefoonnummer, alsmede van aantal personen en daadwerkelijk op het alsdan aangegeven tijdstipbij het pand aanwezig te zijn. Bevestiging van de afspraak wordt per mail toegezonden.

Bij geen aanmelding vervalt de betreffende bezichtigingsdatum c.q. tijd geheel. 

NB: Parkeren i.v.m. uw bezichtiging op terrein complex is niet mogelijk. U gelieve hier bij uw bezoek rekening mee te houden. Parkeergarages Mosae Forum, Vrijthof, danwel Parkeerterrein Statensingel, zijn in de buurt. Beperkt straatparkeren in de omgeving.

 

 

 

    NVM GNM Makelaardij is lid van, of gecertificeerd door de volgende instanties: