Plaatsen scheiden met een komma, of leeg laten voor 'alle plaatsen'.

Marktplein 76243BR Geulle (NL)

Huurprijs
€ 1.375,- p.m.
Fraai modern instapklaar KANTOOR gelegen op begane grondniveau met in onderverdieping ruim archief/opslag, inrit met garage en achtergelegen tuinvoorziening.
Kenmerken  
huurcontract  ROZ-model BW 7:230a 
huurtermijn  uitgangspunt 5 jaar, termijnen v.a. 2 jaar bespreekbaar 
garantie  bankgarantie, danwel waarborgsom ten belope van 3 maanden huur plus voorschot servicekosten en BTW 5.000,-- 
Kadastraal  Geulle, B, nr.3973 (opp. totale perceel 578m2) 

Deze KANTOORRUIMTE, centraal gelegen in Geulle, is geschikt uitermate geschikt voor bedrijven die waarde hechten aan professionele uitstraling. De ruimten zijn zeer fraai afgewerkt.

Het verhuurbaar vloeroppervlak is ca. 164m2 (exclusief de tevens voor opslag geschikte geïsoleerde garage van ca. 23m2). In de onderverdieping is ca. 40m2 beschikbaar.

Indeling: entree hal met meterkast (t.b.v. gehele gebouw), archiefruimten (deels in voormalige bankkluis), receptie, kantoorruimte, spreekkamer, archiefruimte (eveneens in voormalige bankkluis), ruime pantry met apparatuur, toiletruimte met voorportaal en dames- en herentoilet. De onderverdieping is intern toegankelijk. Naast de centrale entree, beschikt het pand over toegangsmogelijkheden naar achtertuin, alsmede inrit en garage.

Er zijn uitgebreide voorzieningen in het pand aanwezig, zoals o.a. alarminstallatie (beheer op afstand),  glasvezel (2016 met nog voor 2 jaar lopende licentie), modern ict-netwerk, airconditioning, etc.

Oplevering geschiedt in huidige staat.

Servicekosten: m.b.t. verbruik elektra, verwarming en water wordt een maandelijks voorschot geheven waarvan de hoogte afhankelijk is van het te huisvesten bedrijf.

Bestemming: beheersverordening Kernen (27.02.2014) is van toepassing, met als bestemming kantoorfunctie.

Voor verdere informatie en huurcondities kunt u met ons kantoor contact opnemen. Er is een uitgebreide brochure (per mail).

(nb. de plattegrond van deze ruimte volgt).

 

 

    NVM GNM Makelaardij is lid van, of gecertificeerd door de volgende instanties: