Plaatsen scheiden met een komma, of leeg laten voor 'alle plaatsen'.

Meerstraat 446241ND Bunde (NL)

Vraagprijs
€ 799.000,- k.k.
BEDRIJFSPAND MET ROYAAL BUITENTERREIN EN MODERN AAN STRAATZIJDE GELEGEN WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE, OP BEDRIJVENTERREIN DE MEER AAN RAND WOONWIJK
Kenmerken  
Aanvaarding  in overleg, in huidige staat 
Garantie/waarborgsom  10% van de koopsom bij ondertekening koopovereenkomst 
Parkeren  ruim voldoende op eigen terrein 

Dit complex is uitstekend geschikt voor die branches die behoefte hebben aan een groot terrein met bedrijfsruimte en (bedrijfs)woning. Het terrein is afsluitbaar. De bedrijfsruimte bestaat behalve de bedrijfshal met 3-tal overheadpoorten, tevens uit een kantoorunit met was- en kleedruimte voor personeel.

Perceelsoppervlak totaal 58.91 are.

Indeling: Bedrijfsruimte: 2-tal kantoorruimten met naastgelegen ruimte, toilet en was-kleed- kantineruimte voor personeel, ruime bedrijfshal met bij entreehek terrein een overheadpoort, alsmede via achterzijde 2-tal overheadpoorten. Bij bedrijfsruimte tevens een kelderruimte aanwezig, alwaar c.v.gasinstallatie voor kantoren. Vrije hoogte hal ca. 4,20 onder de spanten.

Indeling: Woonhuis: grote lichte entreehal met aparte garderobe-nis en modern toilet met wastafel. De gehele hal vloer is afgewerkt met fraaie antracietkleurige tegelvloer. Ruime woonkamer met open haard, parketvloer en apart eet/study gedeelte , alsmede schuifpui naar overdekt terras. Moderne keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven/magnetron. Inbouwspots in het plafond. Bijkeuken met c.v.-gasinstallatie voor woning, aparte (douche)ruimte, thans ingebruik t.b.v. wasmachine-opstelling. Op 1e verdieping 2 grote en 1 kleine slaapkamer, en badkamer voorzien van wastafelmeubel met 2 wasbekkens en inbouwverlichting, ligbad met douchepaneel en toilet.

Een uitgebreide brochure met oppervlakten, plattegronden, foto's etc. is op aanvraag per email beschikbaar. 

Op aanvraag wordt aan serieuze kandidaten (digitaal) het bodemrapport (2015), alsmede verklaring asbestverwijdering (2014) en kopie eigendomsbewijzen toegezonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    NVM GNM Makelaardij is lid van, of gecertificeerd door de volgende instanties: